Totalt antall sidevisninger

tirsdag 11. mai 2010

Årets Planteloppemarked OG Tur til Ringve..

Først vil jeg snakke om tur til ÅPEN DAG på Ringve i Trondheim. Hageselskapet Møre og Romsdal inviterer alle medlemmene til to-dagers tur til Trondheim med hagesenter, hagevandring og Åpen Dag med "planteloppemarked" på Ringve.

Hilmar kjører fra Averøy lørdag 19.juni kl 7.30, via Eide og fergekaia i Molde klokka 9.00, (tilpasser fergeanløp om vi får med folk fra andre sida av Moldefjorden)

Videre kjører vi mot Krifast og Halsa-ferga og Surnadal. Vi besøker Wormdal og en privathage
Vi overnatter på Thon Hotell Trondhjem, og drar til Ringve søndag kl.11.00.
Pris per person i dobbeltrom kr 1600,- (inkluderer ikke middag lørdag kveld)(prisen er beregnet for 25 påmeldte)

Leder i ditt nærmeste hagelag har fått invitasjonen som går til alle medlemmer i fylket, eller du kan kontakte meg for informasjon og påmelding.
Videre skal vi ha Årets Planteloppemarked på Averøya den 29. mai kl 11.00. Vi trenger som alltid mange planter for salg. Og i år trenger vi også mye hjelp til planteloppemarkedet.

Vi skal være på ABC-senteret i år, og verving til laget er sentralt i tillegg til plantesalg og det sosiale som alltid følger med våre koselige aktiviteter. Alle er velkommen enten man er medlem eller ikke. Forkunnskaper er ikke nødvendig. Ring meg om du har anledning til å hjelpe til.

Årets sikreste vårtegn har kommet i min hage...glem primula, hvitveis og hestehov, de kommer uansett...denne vakre kommer når det blir sol:)))

Ingen kommentarer: