Totalt antall sidevisninger

onsdag 21. juli 2010

Rep-møte i Førde

Vi ankom Førde torsdag kveld etter en lang og koselig kjøretur i vestlandsnatur. Det var 20 varmegrader og fint i Førde.
Fredag var det første møtet, vi fikk hilse på hverandre og vi hadde gruppearbeid om hvordan å øke medlemstallet i hageselskapet. Denne dagen var svært nyttig og trivelig for utveksling av erfaringer og å bli trygg på hverandre.
Bildet under viser Direktøren, Mona Farago, og i bakgrunnen står Tom Krøning med ryggen til. Han kjenner vi fra vårt årsmøte på Skaret høsten 2009.
Dette var en inspirerende mann, Ole Geir Skjæveland.
Fredag kveld koste vi oss med god mat og god drikke, og det var en uformell middag hvor vi fikk snakke sammen og kose oss.
Lørdag var selve Representantskapsmøtet. Her var alt veldig formelt, og alt foregikk på korrekt vis.
Det var også her jeg skulle motta utmerkelse for ÅRETS HAGELAG 2010.
Ordføreren Liv Todnem fortalte hvorfor vi ble utvalgt, og overrekte det flotte kunstverket som var bevis på Tittelen.
Så fikk jeg ei pause for å ta meg inn igjen, og da fikk vi underholdning fra et fantastisk livlig damekor.
Så skulle jeg gjøre det jeg liker best: Skryte av Averøy Hagelag...hehe..jeg var jo veldig nervør, men dere som kjenner meg, vet vel at det hindrer meg ikke i å prate...
Jeg viste bilder fra hva vi driver med og spesielt fra arbeid i sansehagen, så mange av dere har vært på en storskjerm i Førde... Torgeir sørget for det tekniske...

Så var det tid for selve møtet, og selv om vi ikke sa stort, lot vi oss provosere av enkelte uttalelser, så vår flinke Fylkesleder i Møre og Romsdal, Dordi Anne Hyldbakk, tok ordet og ga en saklig uttalelse som fikk flere av de andre representantene til å henge seg på og støtte opp om uttalelsen.

Under kommer et innlegg fra kvelden i Førde og det neste er hagebilder fra hjemturen..

Ingen kommentarer: