Totalt antall sidevisninger

søndag 20. september 2009

Årets Hagelag

Det har vært årsmøte i Hageselskapet Møre og Romsdal denne helga. Averøy deltok med flest delegater, 4 personer, og da ser jeg bort fra meg selv. Jeg sitter i styret i fylket, og representerer ikke Averøy her.
Organisasjonssjefen Tom E Krøning kom til vårt møte og deltok hele helgen. Jeg tror det virket positivt på alle lagene, vi føler oss viktig siden han tar seg tid til oss. Vi får et ansikt på lederen, slik at vi lettere kan ta kontakt med ledelsen. Og som Tom sa: de er til for oss, det er lokallagene som ER Hageselskapet.

Under middagen ble det tradisjonen tro delt ut prisen for ÅRETS HAGELAG...og her ble jeg knipset når jeg begynte å forstå at det kanskje kunne være oss. Tom Krøning sitter ved siden av meg.
Stolt mottaker av blomsterpiken som symboliserer vinnerlaget.
Hageselskapet Averøy Hagelag er sterkt tilstede under årsmøtet.
Her deler fylkeslederen Dordi Anne Hyldbakk, ut prisen til Hageselskapet Averøy Hagelag
Det var svært flott å motta en slik pris som en utmerkelse for det arbeidet vi har nedlagt i Hageselskapet Averøy Hagelag. Dette forplikter videre aktivt arbeid, og gir samtidig en ny glød som vi trenger for å fortsette arbeidet for laget. Les mer om oss i TK.
Vi har plass til mange flere medlemmer, både aktive og ikke fullt så aktive. Og vi setter pris på alle. Bare ta kontakt eller møt opp på møte.
Jeg vil også minne om Årsmøtet 1. oktober.

1 kommentar:

Hageselskapet Eide Hagelag sa...

Gratulerer dere saå mye- ærlig fortent 1 takk for samarbeidet som har vært og som kommer til neste år 1
hilsen Hageselskapet Eide v/ leder