Totalt antall sidevisninger

mandag 22. mars 2010

PR for Averøy Hagelag

Da er vi igang med hagesesongen 2010.
Vi har virkelig store forventninger etter å ha blitt kåret til Årets Hagelag på Fylkesårsmøte i høst. (Bla nedover bloggen så finner du saken)

Vi kan ikke hvile på laurbærene, men bruke utnevnelsen til inspirasjon for å gjøre et enda bedre og synligere arbeid i 2010.
Jeg vil skryte litt over spalteplass vi har fått på nettsiden til Byggeindustrien, http://hage.no/

Verbale blomster fra lederen her og saken om sansehagen her, i tillegg har de lagt denne bloggen på sin bloggliste. Tusen takk.
.
Ellers så har vi blitt oppfordret til å søke om tittelen Årets Hagelag i Norge. søknaden har blitt utsatt i det lengste...hva skal man skrive...til slutt ble det ei oppsummering over hva vi driver med, litt om sansehagen og at vi har sponset Bremsnes Barnehage med medlemsskap i Barnas Hageselskap og om planene fremover. I tillegg har vi fått mange godord fra vår fantastiske ordfører, Jarle Haga, som virkelig har skjønt sammenhengen mellom tung politikk og vi vanlige folk som prøver å gjøre en innsats.


Det er gjort noen endringer i programmet. Vi hadde sovet i timen, og planlagt tur på Kr. Himmelfartsdag, så Freituren med hagebesøk og handling er endret til 11. mai.
.
I tillegg er vi ønsket å delta på sentrumsforeningens (?) Grønne Dager. De har til og med endret sin planlagte dato for å passe vårt loppemarked den 29. mai. Derfor blir loppemarkedett på Bruhagen.
Vi trenger mange frivillige til Årets Planteloppemarked. Ingen forkunnskaper behøves.

Første aktivitet ut er tirsdag kveld, se saken under. Da går turen over broene til Skotten/Skotheim og Yvonn Dengin holder foredrag i Skytterhuset. Alle er velkommen.

Ja, og forresten, bildet av den blå Primulaen tok jeg i dag. Jeg har et stykke igjen med macrolinsa, men likevel ble det et løfte om vår!!

Ingen kommentarer: