Totalt antall sidevisninger

tirsdag 7. september 2010

En koselig dag på Museet

Hageselskapet Averøy Hagelag arrangerte torgdag på søndag.
Vi inviterte Hustadvika Fotoklubb til å ha fotoutstilling hos oss, og det var spesielt vellykket. Klubben fikk 4 nye medlemmer, og viser at Fotoklubb og Hagelag lett kan samarbeide. Tema for utstillingen var Hage/Natur og det ble mange flotte bilder som det var stor interesse for. Gikk du glipp av utstillingen, har du en ny sjanse søndag den 12. september, Kulturminnedagen. Da er det åpent igjen.

Dette er velkomstkomiteen. Cicilie og Inge solgte lodd til inntekt for Hagelaget, de informerte om Pionmannens møte som finner sted 19. september....(les lenger ned i bloggen) i Bådalstun.
De fortalte om Årsmøtet vårt som er på Håholmen 2. oktober, etterfulgt av Middag og sosialt samvær for å markere at vi har blitt ÅRETS HAGELAG 2010 i Norge..!!!
Og de vervet flere nye medlemmer.
Rannveig, Anne Grete og oddveig sørget for god rømmegrøt, vafler og enda mer til fornøyde gjester.
Svein og Asbjørg sørger for å snakke med gjestene.


Det hadde vært plass til enda flere på denne nydelige dagen, men mange hadde nistekorg med seg og nøt lunsjen sin i Museumsbakken.
Planteloppemarked var det selvsagt på en slik dag, og Eli, Bodil og Svein sørget for at alle fikk vite hva de kjøpte..

Vi hadde invitert flere aktører som kunne reklamere for det de driver med, eller selge/stille ut om de har noe. Vi hadde En flott utstilling av Lappeteknikk av Oddrun Farstad som kommer fra Farstad. Hagefolk kjenner henne som kasserer i Hageselskapet Hustad Hagelag. Denne utstillingen bør dere også se igjen søndag den 12. september.
-
Ellers var det flere som solgte håndarbeid, og andre produkter. Noen synes det var en nydelig dag og var kjempe fornøyd med at vi hadde invitert de slik at de fikk anledning til å selge varene sine. De var takknemlig for at vi hadde lagt alt til rette og at vi verken tok avgift eller proviskjon av eventuelle salg. Det var hyggelig å få slik fornøyd tilbakemelding når vi legger ned så mye arbeid for en slik dag.


Tidens Krav ved Roald var også innom, og det kommer nok et stykke om oss i avisa snart. I mellomtiden har jeg funnet bilder fra museumsdagen på tk.no. Du finner linken ved å trykke HER, jeg har ikke bedd om tillatelse til å bruke bildene hans, derfor link istedenfor..

Vell møtt i Bådalstun den 19. september, Pioner kan kjøpes og læres om..

Ingen kommentarer: