Totalt antall sidevisninger

fredag 14. juni 2013

Må man være flink i hagen for å være medlem?

Det var et av de spørsmål jeg fikk på plante dagen, må man ha grønne fingre,må man kunne alle navnene???? Mye man lurer på......
Som ganske nytt medlem, men hatt mye hjelp av hagelaget og har lært mye,men latinske navn får jeg ikke til,ihvertfall om jeg ikke har plantene selv. Hvor de skal trivest finner man ut,litt etter hvert.
Det som er kjekt er å dele ideer og finne på noe nytt som liksom DET hadde passet i min hage!!
Historien nå skulle egentlig handle og frø og planting. Jeg ville prøve en gang til med krydder (endene spiste alt opp sist jeg prøvde) kjøpte 3 krydder som jeg likte sammen med såjord og laget en lang kasse og fine rader med frø,den skulle stå nederst i mitt minigartneri.
Og det vokste og blei flott og jeg måtte plante ut ganske fort,2 sorter kjente jeg igjen,men ikke den siste.....lappen var borte....hm lite lukt,lite smak,var det riccolaen??
Jeg måtte potte om,jeg skulle ta med på Plantedagen og høre der?

 
MEN der fikk jeg ingen hjelp gitt,og når ikke Svein vet hva det er heller,vel da er det UGRAS!!
Så der har jeg stellet og pleid en flott rekke med ugras og jeg har fått noe annet enn Kveke å bekymre meg om! Akk slik er livet,men nå går ugraset til hønene,men hun sparker godt og greit......langt bakover!!! Jaja, på an igjen!

Ingen kommentarer: