Totalt antall sidevisninger

lørdag 29. mai 2010

Planteloppemarked 2010

Årets Planteloppemarked fant sted på ABC-senterets Vårmarked på Bruhagen. Jonny Fevåg fixet telt og bord til oss, og var meget fornøyd med at vi valgte dette stedet for årets marked.

Utrolig mange flotte planter dukket opp i kassevis, jeg klarte ikke å følge med hvem som kom, og hva de hadde med, men TUSEN TAKK alle sammen!!! Det er så flott å være leder i et lag hvor slikt ordner seg automatisk!

Medhjelpere hadde vi også mer enn nok av. Jeg var litt stresset forrige uke, fordi bare noen få av de jeg hadde kontaktet, hadde anledning, men igjen, mange som jeg ikke har kontaktet i det hele tatt, vet at her trengs det en hjelpende hånd, TUSEN TUSEN TAKK!!!.
Plantesalget starter kl. 11.00.00 hvert år, ...etter MIN klokke...det er fast regel om at alt skal være tilgjengelig for alle, så ingen får røre, eller sikre seg planter før JEG sier "værsågod".

I tillegg til plantesalg, reklamerte vi for Fylkets Ringve-tur som finner sted 19-20 juni, det er fremdeles plasser ledig for folk fra hele fylket, bare send meg en mail, så kan jeg ringe deg eller gi info. hagemor@neasonline.no
Vi reklamerte også for snegleaksjonen som skal være på Sør-Aae Gård 10 juni kl. 18.00, det gjelder alle uansett om man er hageinteressert eller ikke.
Samt vår fellestur til Slætta Hagebruk den 15. juni, den er gratis for medlemmer i Hageselskapet. Alle er velkommen til å melde seg inn i Averøy Hagelag. Bare ta kontakt.
I tillegg har vi startet salg av lodd til Årets lotteri. Hovedpremien i år, er å få et tre plantet i din hage. Trekning blir på Torgdagen ved Kværnes Bygdemuseum 5. august.
Årets loppemarked ga over 8000,- til lagskassa!!
Blogginnlegg om dagen vår finner du her: Hestiaverden

Ingen kommentarer: