Totalt antall sidevisninger

mandag 28. juni 2010

Hagevandringer i Medlemshager

Vi har planlagt sommerens hagevandringer i medlemshager:

Mandag 5. juli, Kvernes: Vi møtes i småbåthavna klokken 18.00. og går til Rune Grip si hytte. En innholdsrik hytteeiendom, jeg er sikker på at mange har lagt merke til hyttehagen når man har kjørt forbi. Deretter går vi til Eli og Svein Kongshaug (bildene er fra Eli og Svein sin hage). Der kan vi kjøpe noe å bite i og an kaffekopp.
.
Torsdag 15. juli, Flekkå-Bådalen: Vi møtes hos Ingrid og Ingar Bævre klokken 18.00. (avtal gjerne med hverandre om å treffes på Bae-bua for å fylle bilene, slik at det ikke blir så mange på Flekkå.) Deretter går turen endelig til Turid og Hilmar som vi endelig har overtalt til å åpne igjen.
.
Torsdag 29. juli, Sør Aae Gård: Vi møtes hos Anne Marit og Svein Arild for å se en gårdshage. Deretter går turen til Synnøve Aae, Averøy Hagelags første leder. Klokken 19.00 for at kuene skal få sitt først.
.
Tirsdag 17. august, Henda: Vi besøker Eli Stene og vandrer i hagen hennes, klokken 18.00 på gamle henda-butikken.


Akeleie i knopp

Bildene er en snikvandring hos Svein Kongshaug fra sist styremøte i Averøy Hagelag. (24. juni). som vi ser blir alt perfekt til hagevandringen 5. juli.


Peon, vet ikke hvilken sort...

Til og med rosene har timet alt perfekt. Dette er den første, de andre står bare og venter.

En av Svein millioner roser, han vet nok navnet på denne...

Enda en vakker Akeleie

Her var mange ulike Primula-arter

En rose som snart springer ut

Forglemmeiei- Myosotis
Og en liten søt tue med Tusenfryd

Vi sees hos Svein på Mandag 5. juli. Alle medlemmer i Hageselskapet er invitert. Noen som er interessert i hva vi gjør i Hagelaget??...Dere er velkommen dere også.
Ingen kommentarer: