Totalt antall sidevisninger

onsdag 6. oktober 2010

En glede ågi til Grønn GledeVi hatt et godt år. Mye aktiviteter og et stort overskudd. Vi ble kåret til Årets Hagelag 2010 i Norge, og dette har inspirert og forpliktet til å være synlig og aktiv.
Med det store overskuddet følte vi at vi kan gi noe tilbake til de som trenger det i vår kommune. I 2009 overleverte vi Sansehagen for eldre demente til kommunen vår. Så vi liker å gi.
Vi synes likevel at om vi skal gi, så må det ha noe med det vi står for å gjøre. Nemlig Grønn Glede og glede i Grønn Helse. Solhatten Psykiatriske Dagsenter har sterkt behov for en skjermet uteplass. Både for å trekke frisk luft og å kunne ta seg en røyk ute. Bare det å kunne sitte på en stol ute og nyte lufta i fred vil være en stor glede.Kommunen har bidratt med 20.000 til denne uteplassen, og vi tenkte at om vi bidrar litt også, så il det hjelpe.
"Ja!! Da har vi råd til levegger også!!" kom det spontant fra en av de ansatte da hun hørte at vi ville gi en gave.
Da jeg overrakte sjekken med kroner 10.000,- sto jubelen i taket. De var overveldet, og jeg ble faktisk litt rørt av å se gleden både fra ansatte og brukere.Her sitter vi ved den påbegynte uteplassen, og vi håper det kan komme både levegger, et lite tak og beplantning.

Vi vil sparke ballen videre til andre organisasjoner som også kan ha mulighet til å bidra med et beløp, lite eller stort til denne gruppen
Eva Cathrin
Ingen kommentarer: