Totalt antall sidevisninger

søndag 3. oktober 2010

HÅHOLMEN og snikfotografering...

2. oktober arrangerte vi ÅRSMØTE og feiring av oss selv. Vi ble Norges Hagelag 2010, og det fortjener vel en liten feiring. Målet er vår stolthet: Håholmen.
Årsmøtet startet klokken 15.00 i supre møtelokaler, med de fasiliteter vi hadde behov for. Middagen begynte klokken 18.00 og vi spiste nydelig Steinbit med det som hører til. Middagen ble avrundet med hjemmelaget karamellpudding og rødvin.

På vei til Håholmen, plukket jeg opp Anne Marie, og snek meg i hagen hennes med kameraet mens hun gjorde seg klar. Anne Marie har en innholdsrik hage som har flotte farger fremdeles, mens mange av oss andres hager er preget av grå og brun visnende masse...
Dessverre fikk jeg ingen klare bilder av hennes utallige stoore Fuchsiaer som sto rundt om i hagen i store krukker. Men ellers var det Georginer i alle slags valører og nydelige Asters.

Håholmen er et sted vi Averøyinger er svært stolte av, og har vi tilreisende gjester, lønner det seg å ta en tur hit, enten man skal bare se seg rundt eller ta en lunch eller middag. Båten går hver time fra Gjetøya på Atlanterhavsveien og utover.


Hagen på Håholmen er full av nydelige Stokkroser. Hvordan de klarer seg ut i havgapet, er forunderlig.
Fuglelivet her ute er også flott... vi så Havørn, forskjellige Måker, Skarv, ender osv. Så en tur for fotointeresserte passer også Håholmen til.Etter et langt og livlig årsmøte med gode diskusjoner, men dessverre få personer, ble vi ført til bords. Vår kjære ordfører, Jarle Haga var invitert for anledningen.
Jarle Haga kom med mange godord om oss når han takket for maten. Etter han la fra seg ordførerrollen, gikk det mange gode historier over bordet. Men det ble ilagt taushetsplikt for alle, så historiene ble lagt igjen der ute i havgapet.

Neste møte i Averøy Hagelag, blir JULEMØTE 23. november. Da blir loddboka trukket med mange flotte premier fra Næringsliv og privatpersoner.Ingen kommentarer: